Arokaya Wellness

De traditionele behandelingen en massages van Arokaya wellness zijn meer dan alleen een behandeling. We bieden massages aan met onze Thaise kwaliteitsproducten. De massages dragen een perfecte bijdrage aan de gezondheid, de innerlijke geest en zorgen ervoor dat u weer helemaal in balans komt en blijft. Er zijn ook combinatiemogelijkheden in overleg met de masseuses. Om misverstanden te voorkomen: wij bieden geen erotische diensten aan.

Cadeautip: De producten en diensten van Arokaya zijn heerlijk voor u zelf maar ook heerlijk om weg te geven!

Onze behandelingen en massages

Traditionele Thaise massage | €35,- per 0,5 uur, €60,- per 1 uur of €90,- per 1,5 uur

Traditionele Thaise massage is een behandeling voor het hele lichaam. Het is een combinatie van rustige bewegingen, drukpuntmassage (acupressuur), begeleide rek en stretchoefeningen, massage en reflexologie.

Ontspannende Thaise massage met aromatherapie | €35,- per 0,5 uur, €60,- per 1 uur of €90,- per 1,5 uur

Bij onze ontspannende Thaise massage met aromatherapie worden de door Arokaya best geselecteerde en essentiële oliën gecombineerd met een zachte therapeutische massage.

Thaise hot Stone massage | €120,- per 1,5 uur

Thaise hot stone massage is een geweldig intense warmte massage die bijzonder nuttig is voor lichaam en geest. Deze massage verlicht spanningen en geeft u veel energie.

Thaise hoofd en gezichtsmassage | €35,- per 0,5 uur of €60,- per 1 uur

Arokaya’s Thaise hoofd en gezichtsmassage is zowel aangenaam ontspannend als gezond. Deze massage waarbij hoofd, gezicht en nek op een speciale manier gemasseerd worden met een heerlijke authentieke olie is een verfijnde Thaise massage die zowel de oppervlakkige als de dieper gelegen gezichtsweefsels en drukpunten behandelt en is ontwikkeld voor alle huidtypes.

Thaise voetreflexmassage | €35,- per 0,5 uur of €60,- per 1 uur

De voetreflexmassage maakt onderdeel uit van de traditionele Thaise massage en is gebaseerd op de voetreflexologie, het stimuleren van de reflexpunten op de voeten.

Thaise nek, schouder en rug massage | €35,- per 0,5 uur of €60,- per 1 uur

De Thaise rug, nek en schoudermassage is een onderdeel van de traditionele Thaise massage echter toegespitst op de rug, nek en schouders.

Manicure en pedicure behandeling |

Arokaya wellness zal vanaf 1 december 2014 ook heerlijk ontspannende manicure en pedicure behandelingen aanbieden.

Connect socially with Arokaya

Arokaya - Bodyshop & Wellness - © All Rights Reserved